Αεροσυνοδοί ποζάρουν χωρίς την στολή εργασίας

 

Έχουν τα δικά τους προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, βγάζουν φωτογραφίες και ποζάρουν στο φακό όπως πολλές άλλες γυναίκες. Οι αεροσυνοδοί πραγματικά μπορεί να μοιάζουν άλλοι άνθρωποι όταν βγάζουν τη στολή εργασίας τους. Αυτό αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες τις οποίες δημοσιεύουν στα social media τους και κυρίως στο Instagram. Μακριά από τα αεροπλάνα, βγαίνουν με φίλους, πηγαίνουν διακοπές και διασκεδάζουν.
Μικρές στιγμές της καθημερινότητάς τους και της ζωής τους αποκαλύπτουν μέσα από τις φωτογραφίες – κυρίως selfies – που δημοσιεύουν. Πολλές, λοιπόν, είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι αεροσυνοδοί «χωρίς στολή» εργασίας όπως λένε οι ίδιες. Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που θα βρεις στο αεροπλάνο φωτογραφίζονται με μαγιό ή ακόμη και με εσώρουχα. Δείχνουν πώς περνούν τις καθημερινές τους στιγμές πολύ πιο χαμηλά από τα 30.000 πόδια. Αν πετύχεις, μάλιστα, μια αεροσυνοδό εκτός εργασίας, μπορεί να μπορεί να σου αποκαλύψει και άλλα μυστικά του επαγγέλματος που ενδεχομένως δεν γνωρίζεις.
Για παράδειγμα πιθανόν δεν γνωρίζεις ότι μια αεροσυνοδός πληρώνεται μόνο για τις ώρες που είναι σε πτήση και όχι για παράδειγμα όταν περιμένει να επιβιβαστείς στο αεροπλάνο. Επίσης υπάρχει λόγος που έχουν το ένα χέρι πίσω από την πλάτη τους όταν μπαίνεις μέσα στο αεροπλάνο. Από την άλλη ξέρεις γιατί πάντα υπάρχει μια αεροσυνοδός στην πόρτα όταν μπαίνεις και σε χαιρετάει; Είναι μόνο για λόγους ευγένειας; Διάβασε εδώ τι κρύβεται πίσω από αυτό.
Έτσι, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν οι αεροσυνοδοί πλήρως και σωστά στα καθήκοντά τους περνάνε από μια πολύ μεγάλη προετοιμασία και εκπαίδευση. Οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να είναι σίγουρες για τα στελέχη που θα απασχολήσουν. Επίσης πρέπει να είναι βέβαιες κατά πόσο θα ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΔΩ....
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΔΩ....                                                                         ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΔΩ....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια