Χαμος στο Survivor 5 τι συνέβη μετά το συμβούλιο του νησιού του

 

 Οταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Βαλάντης συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί από το Survivor, όλοι οι συμπαίκτες του - πλην ορισμένων εξαιρέσεων - ούρλιαξαν, με την Ευρυδίκη να είναι αυτή που έκανε τον περισσότερο σαματά.

Οι εξαιρέσεις ήταν ο Απόστολος Ρουβάς (που απλά σήκωσε τα χέρια του), ο Γιωρίκας Πιλίδης (που χαμογέλασε), αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Οι τρεις τους μπορεί να έκαναν μορφασμούς στο άκουσα της αποχώρησης, ωστόσο ούτε φώναξαν ούτε σηκώθηκαν από τις θέσεις τους.

Μάλιστα, όταν τελείωσε το γύρισμα και έκλεισαν οι κάμερες όπως μας πληροφόρησε έμπιστη πηγή από το Santo Dominico, ο σεφ την "είπε" στους συμπαίκτες του, με τον Γιωρίκα και την Ναυσικά να συμφωνούν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Απόστολος Ρουβάς τους είπε πως "δεν είναι καθόλου ωραίο αυτό που κάνατε" και πως "δεν δείχνει αθλητική παιδεία", ενώ "δεν θα φάνηκε καθόλου ωραίο στους τηλεθεατές ακόμη και αν ο Βαλάντης έκανε τα χειρότερα σε εμάς".

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. The Rise and Fall of an Ancient Casino - Poormans
    As the battle for heaven rises, 1xbet 우회 the gods assemble to stop the flood. In this video we go 피망 포커 머니 상 back 카 심바 in time with what happened 먹튀 신고 to 사다리게임 사이트 the ancient world in

    ΑπάντησηΔιαγραφή