Βέροια: Δε του εκανε κου κου την πρώτη νύχτα του γάμου- Μπούκαρε η πεθερά!

 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στην πόλη της Bέροιας: Νιόπαντρο ζευγάρι αντιμετώπισε πρόβλημα στην  επαφή του κατά την πρώτη νύχτα του γάμου, γεγονός που προκάλεσε την άμεση επέμβαση της πεθεράς!

Σύμφωνα με καθόλου έγκυρες πληροφορίες το ζευγάρι μετά από ένα ξέφρενο πάρτυ που ακολούθησε μετά την τελετή του γάμου, βρέθηκε στο κρεβάτι με τη νύφη σε μεγάλα κέφια να ζητά επίμονα σ3ξ από το γαμπρό ο οποίος όμως από την κατανάλωση αλκοόλ δεν είχε καμία  διάθεση και μάλιστα, δεν είχε στύση! Η νεαρή γυναίκα απογοητεύτηκε τόσο πολύ, άναψε το φως και αποφάσισε να διαβάσει ένα βιβλίο για να πνίξε τον καημό της που ο σύζυγός της δεν

ήθελε να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Τα πράγματα όμως πήραν μια απρόσμενη εξέλιξη…

Η μητέρα της νύφης που είχε έρθει από την Κομοτηνή για το γάμο, περίμενε καρτερικά στο ισόγειο της μεζονέτας για να ακούσει  φασαρία και να ησυχάσει, μιας και είχε αγωνία μήπως ο γαμπρός είναι τζούφιος και η κόρη της κακοπέσει. Η αλήθεια είναι πως καμία συμπάθεια δε του είχε του γαμπρού και με κάθε ευκαιρία επεδίωκε να τον εξευτελίσει. Η ώρα περνούσε και η ησυχία από την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού άρχισε να την ανησυχεί. Έτσι, πήρε την απόφαση να ανέβει τη σκάλα σιγά σιγά και να διαπιστώσει από την κλειδαρότρυπα τι συμβαίνει.

Προς μεγάλη της έκπληξη είδε τη κόρη της να διαβάζει το την τελευταία έκδοση του best seller “Πώς να τα βγάλετε πέρα στο γάμο χωρίς σ3ξ” και αμέσως έπιασε το υπονοούμενο. Οργισμένη η πεθερά, κατέβηκε στην κουζίνα άρπαξε το λιβανιστήρι και μπούκαρε στην κρεβατοκάμαρα. “Μητέρα τι κάνεις εκεί, αναφώνησε η κόρη” αλλά η 65χρονη δεν της έδωσε καμία σημασία. Πέταξε τα σεντόνια από τους νεόνυμφους, ξεβράκωσε τον κοιμισμένο γαμπρό και άρχισε να τον λιβανίζει  για να φύγει το κακό. Ο νεαρός ξύπνησε έντρομος και πιωμένος όπως ήταν νόμισε πως είδε το χάρο με τα μάτια του, άρχισε να ουρλιάζει και βγήκε στο μπαλκόνι: “Βοήθεια, γείτονες ο χάρος με σκοτώνει” 

Οι κάτοικοι της απέναντι πολυκατοικίας απόρησαν και κάλεσαν μεμιάς την αστυνομία, ενώ η πεθερά του που θίχτηκε επειδή τον είπε χάρο του πέταξε το λιβανιστήρι στο κεφάλι προκαλώντας του λιποθυμία. “Μπείτε στα σπίτια σας” είπε οργισμένη η πεθερά απευθυνόμενη στους γείτονες, “δεν έχει στύση είναι τζούφιος”. Ντροπιασμένη η κόρη της την έφτυσε, φόρεσε κάτι πρόχειρα και έφυγε από το σπίτι. Έλα όμως που το λιβάνι είχε κάνει τη δουλειά του και λειτούργησε ως διεγερτικό για τον νεαρό άντρα. Μόλις ξύπνησε από τη λιποθυμία άρχισε να κυνηγά την πεθερά του για να την εκδικηθεί έχοντας εμφανή στύση.

Εκείνη την ώρα επέστρεφε ο σύζυγός της στο σπίτι, ο οποίος είχε μείνει παραπάνω ώρα στο νυχτερινό κέντρο για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες και μόλις είδε τη γυναίκα του να κυνηγιέται στη μεζονέτα με το γαμπρό  έβγαλε την κουμπούρα και άρχισε να την καταδιώκει και εκείνος…

Οι αρχές έφτασαν άμεσα στο σημείο, και η βίαιη πρώτη νύχτα του γάμου έλαβε τέλος αλλά ο συμπέθερος ακόμα να πειστεί για τις αγαθές προθέσεις της συζύγου του. Οι κακές γλώσσες λένε πως έχει βάλει μπρος για αίτηση διαζυγίου και δε σταματά με τίποτα….

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια