Αγρίνιο: Κόλλησε στο σ3ξ με τον κουμπάρο της! Κατέληξαν στο Νοσοκομείο


Άλλη μια παράξενη ιστορία από την Αιτωλοακαρνανία έχουμε να σας διηγηθούμε σήμερα και αυτή τη φορά, αφορά ένα ζευγάρι που αποφάσισε να κάνει ανταλλαγή συντρόφων ακολουθώντας τη παράξενη σε3ουαλική τάση της εποχής.

Η γυναίκα περίπου στα σαράντα και ο άντρας γύρω στα πενήντα πέντε έτη, αποφάσισαν να εμπλουτίσουν τη σε3ουαλική τους ζωή μιας και είχαν βαρεθεί παρασάγγας τον τελευταίο καιρό και η σχέση τους πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Η εύκολη και ανόητη λύση της ανταλλαγής συντρόφων φάνταζε ιδανική και οι κουμπάροι του ζευγαριού- φιλικό ζευγάρι εδώ και πολλά χρονια- ήταν εκείνοι που άνετα θα προσφέρονταν 

Το ραντεβού κλείστηκε ένα σαββατοκυριακο που κάνεις δεν είχε δουλειά και μάλιστα σε ένα μεγάλο και ακριβό ξενοδοχείο ώστε να μην  πάρει κάνεις χαμπάρι τη ομαδική  συνεύρεση. Στο σπίτι του ζευγαριού η γειτόνισσα κατασκόπευε τα πάντα ενώ στην οικία των κουμπάρων ζούσε ένας  παππούς πρώην νοσοκόμος που ηδοvιζoταν με οτιδήποτε  έπεφτε στην αντίληψη του. Σίγουρα θα ήθελε να συμμετάσχει παρά το προχωρημένο της ηλικίας του και η παρουσία του αποτελούσε απειλή για το  παιχνίδι των τεσσάρων. 

Έτσι συναντήθηκαν σε σουίτα έβγαλαν τα ρούχα τους και άρχισαν να κάνουν σ3ξ. Τη στιγμή όμως της κορύφωσης η γυναίκα κόλλησε με τον κουμπάρο! Μάταια προσπαθούσε ο σύζυγος με την κουμπάρα να τους ξεκολλήσουν τραβώντας τους με δύναμη. Το κακό είχε γίνει: 

Κάποια στιγμή μετά από πολλές και κοπιώδεις προσπάθειες αποσυγκόλησης  σκέφτηκαν να καλέσουν το ασθενοφόρο τη σύζυγος θυμήθηκε πως στο νοσοκομείο εργαζόταν η κουνιάδα της και τον πιθανότερο ήταν να έχει βαρδια: “Όχι, είπε στον άντρα της, δε θέλω να  με δει η Τασία , αναφώνησε κάποια στιγμή. Κάνεις δε μπορούσε να τους βοηθήσει εκείνη τη στιγμή παρά μόνο ο  παππούς! Όλο. Και. Κάποιο κόλπο θα ήθελε μιας και ήταν νοσοκόμος παλιά. Έριξαν λοιπόν τα μουτρα τους και τον πήραν τηλέφωνο.

Ο παππούς  έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες όμως ξεκαθάρισε τη θέση του. “Θα με αφήσετε και εμένα να κάνω σ3ξ είπε και μεμιάς έπεσε πάνω στο κολλημένο ζευγαράκι. Μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς οι κολλημένοι του επέτρεψαν να ξεχαρμανιασει… Μάταιος ο κόπος και η θυσία. Τα ιατρικά κόλπα του παππού δεν έφεραν αποτέλεσμα και είχε πάει έξι το πρωί όταν η σύζυγος αποφάσισε να καλέσει ένα ταξί. 

Το αμαρτωλό ζευγάρι τυλίχθηκε από πάνω μέχρι κάτω με ένα σεντόνι και έδωσαν εντολή στον οδηγό να τους πάει σε νοσοκομείο στην Πάτρα χωρίς να πουν πολλά πολλά….

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια