Survivor spoiler: Βομβα μεγατονων - Τέλος από το ριάλιτι Τριαντάφυλλος και Κόρο!

 

Βόμβα μεγατόνων. Τέλος από το ριάλιτι Τριαντάφυλλος και Κόρο! Μέρες μετρούν στο Survivor Κόρο και Ντάφυ, με τον πρώτο μάλιστα να ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του ριάλιτι επιβίωσης. Ο δρόμος για τους Τζέιμς, Νίκο και Ηλία Μπόγδανο μοιάζει να ανοίγει διάπλατα πλέον. Επίσης, απίστευτο παρασκήνιο έχουμε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor με δύο γυναίκες και μέχρι πρόσφατα φίλες να πιάνονται στα χέρια.

Τεράστιες ανατροπές βλέπουμε στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα οι τελευταίες αποχωρήσεις φαίνεται πως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, στο να αλλάξει η λίστα με τα φαβορί του Survivor. Όνομα-έκπληξη βρέθηκε ξαφνικά στην κορυφή της λίστας, με το απόλυτο φαβορί 2 μήνες πριν, να κατρακυλάει στην τελευταία θέση.

Ο Κορόμι πριν από σύντομο χρονικό διάστημα, δινόταν ως το νούμερο ένα φαβορί του Survivor, με βάση τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών. Συγκέντρωνε όλα τα χαρακτηριστικά εξάλλου που χρειάζεται ένας επίδοξος νικητής του Survivor. Δυνατός στα αγωνίσματα, με ηγετικές τάσεις και με ικανοποιητική δημοφιλία στο κοινό.

Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος μπορεί στα αγωνίσματα να μην τα κατάφερνε ποτέ ιδιαιτέρως καλά αλλά η στήριξη του κόσμου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Για την ακρίβεια κανένας άλλος παίκτης δεν έχει βρεθεί τόσες φορές υποψήφιος για αποχώρηση, βγάζοντας την τελικά καθαρή σε ισάριθμες περιπτώσεις . Ούτε καν ο 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
loading...
Μετ. σε ιστότ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια