Άγριος καυγάς στο συμβούλιο του νησιού! Κόλαση στους Διασήμους - "Δεν ντρέπεστε λίγο;"

 

Οι Διάσημοι αλλά και οι Μαχητές αποθέωσαν τον παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης με τους πρώτους να έχουν ένα δυνατό χαρτί στα χέρια τους. Ωστόσο βρέθηκαν δύο συμπαίκτριες του που τον ψήφισαν, χωρίς να πείσουν κανέναν με την δικαιολογία τους πως τον ψήφισαν επειδή δεν θα ψηφιστεί από άλλους.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τους συμπαίκτες του που έγιναν έξαλλοι μετά το τέλος του γυρίσματος στο συμβούλιο του νησιού. Συγκεκριμένα ο Βαλάντης, παρότι ήταν αυτός που βγήκε υποψήφιος, επιτέθηκε στις δύο γυναίκες με την ατάκα πως "δεν ντρέπεστε λίγο" που ψηφίσατε έναν άνθρωπο που θα φέρει φαγητό στη καλύβα με τις επιδόσεις του. Η Ευρυδίκη ήταν εκείνη που αντέδρασε έντονα τονίζοντας πως δεν θα δίνει αναφορά σε κανέναν για το τι θα ψηφίσει, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως είχε εξηγήσει τον λόγο στον ίδιο τον Γιωρίκα, πριν την ψηφοφορία. Όσον αφορά την Ελισάβετ έσκυψε το κεφάλι και αποχώρησε.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαλάντης δεν ήταν ο μόνος που αντέδρασε, αλλά ήταν εκείνος που βρέθηκε σε πιο έξαλλη κατάσταση. Παρόμοια αντίδραση είχαν και η Ναυσικά με τον Λάμπρο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια