«Όταν έφτασε στην κλειτορίδα ένιωθα ότι δεν μπορούσα...» - Ανατριχιάζει η καταγγελία φοιτήτριας για καθητή γυναικολογίας στη Θεσσαλονίκη

 

Μια ανατριχιαστική μαρτυρία έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, με φοιτήτρια να καταγγέλλει καθηγητή γυναικολογίας για σεξουαλική κακοποίηση.

Μια κοπέλα μόλις 18 χρονών, στο πρώτο έτος των σπουδών της, που βρέθηκε να παρενοχλείται στην ιατρική καρέκλα του καθηγητή της και να αναρωτιέται αν η ίδια έχει κάνει κάτι λάθος, με άλλες κοπέλες επίσης να τον κατηγορούν.

«Αρχικά πηγαίνεις σε έναν καθηγητή σου γιατί πιστεύεις ότι θα έχεις μία καλύτερη εξέταση, θα είναι πιο προσεχτικός θα μπορέσει να δει κάτι που ενδεχομένως κάποιος άλλος γιατρός δεν θα το έβλεπε. Πας γιατί νιώθεις εμπιστοσύνη. Μόλις βλέπεις ότι όλο αυτό δεν υπάρχει, ότι τα πάντα παρεκκλίνουν από το φυσιολογικό, νιώθεις ένα σοκ, αμφισβήτηση για τον εαυτό σου, αν όντως όλο αυτό συμβαίνει ή όχι», δήλωσε η φοιτήτρια.

Όλα άρχισαν μετά το κάλεσμα του καθηγητή στις φοιτήτριές του για δωρεάν εξέταση στο ιατρείο του. Η τότε 18χρονη έφτασε έξω από την πόρτα του.

«Είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής και στα μαθήματά του έλεγε ότι οι εξετάσεις για τις φοιτήτριες του είναι απολύτως δωρεάν οτιδήποτε κι αν χρειαστούν, οπότε υπήρξαν κοπέλες, που όντως πήγαιναν, κανονικά. Μία από αυτές τις κοπέλες ήμουν και εγώ σε πρώτο δεύτερο έτος κάπου εκεί είχα πάει, για την καθιερωμένη γυναικολογική εξέταση, όταν μετά από πολύωρη αναμονή στο ιατρείο του, ενώ μου είχε πει να πάω συγκεκριμένη ώρα, μου είπε η γραμματέας του να περάσω μέσα», σημείωσε η φοιτήτρια.

«Έβγαλα τα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια