Οι στοιχηματικές "έδειξαν" το νικητή του Survivor!

 

Oι συζητήσεις γίνονται κυρίως για τις αποχωρήσεις της εβδομάδας, αλλά και για το ποιος μπορεί να είναι ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο νικητής του Survivor σύμφωνα με τις στοιχηματικές:

Οι traders ήταν ξεκάθαροι. To πάρτι ένωσης δεν άλλαξε πολλά στις αποφάσεις τους και το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού επάθλου των 100.000€ είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Αν αυτή τη στιγμή υπήρχαν αποδόσεις, ο παίκτης των «κόκκινων» θα έδινε 5.00! Εξαιρετικός παίκτης. Δυνατός, γρήγορος, δίκαιος και αγαπητός στο κοινό. Συγκεντρώνει τα πάντα για να είναι ο μεγάλος νικητής.

Αμέσως μετά, όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται, βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος με απόδοση 6.00! Ο Ντάφι έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, καθώς έβγαλε εκτός παιχνιδιού ακόμη και τον αρχηγό της Κόκκινης ομάδας, τον Γιώργο Κοψιδά! Λέτε να ξέρουν κάτι περισσότερο οι στοιχηματικές; Για να δούμε...

Την τριάδα των φαβορί συμπληρώνει ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος στο τελευταίο συμβούλιο ήταν υποψήφιος και όπως τραγούδησε στο πάρτι της Ενωσης, είναι «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες»!  

Κάτω από τον Τζέιμς, βρίσκουμε την Καρολίνα Καλύβα 9.00), η οποία σύμφωνα με τους traders έχει πολύ δρόμο ακόμη στο παιχνίδι, όπως και ο Νίκος Μπάρτζης (10.00), με τους Σάκη Κατσούλη (10.00) και Γιώργο Κορόμι (10.00).


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια