Ο αγώνας θρίλερ και το πρώτο συμβούλιο αποχώρησης και η αναχώρηση

 

Όσον αφορά στον αγώνα, εξελίχθηκε σε θρίλερ για τις δύο ομάδες, αφού το έπαθλο αφορούσε στέγη και φωτιά, δηλαδή μια καλύβα και μια εστία φωτιάς που δεν σβήνει ποτέ και έτσι όλοι οι παίκτες πάσχισαν για να κερδίσει η ομάδα τους και αυτό που ακολούθησε κράτησε σε αγωνία τους τηλεθεατές μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ανατροπές στη βαθμολογία, διάφορα περιστατικά με παίκτες να προσπαθούν να ξεπεράσουν τους φόβους τους, όπως ο Τριαντάφυλλος την υψοφοβία του αλλά και με ομολογουμένως έναν δύσκολο στίβο με διάφορες δοκιμασίες, οι διαγωνιζόμενοι τα έδωσαν όλα.

Τελικά, με σκορ 10-9 οι «Διάσημοι» νίκησαν, ύστερα από τον αγώνα θρίλερ, με τους «Διάσημους» να έχουν ξεφύγει κάποια στιγμή στη βαθμολογία, αλλά τους «Μαχητές» να καταφέρνουν να τους ισοφαρίζουν σε 9-9 στο τέλος.

Με τη νίκη του αγώνα να κρίνεται από τα ζευγάρια της Κάτιας Ταραμπάνκο και του Γιώργου Κοψiδά από τη μεριά των «Διασήμων» και της Μαριαλένας και του Γιώργου Κομίρι από τη μεριά των «Μαχητών» όλα κρίθηκαν σε μια μάχη knockout, στην οποία τελικά επικράτησε το δίδυμο των «Διασήμων».  


Η θετική ατμόσφαιρα που επικράτησε στην ομάδα των «Διασήμων» μετά τη νίκη τους στο αγώνα για το έπαθλο, ήταν το γεγονός πως δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνέχεια συνθήματα.

Από την άλλη πλευρά, στην ομάδα των «Μαχητών» υπήρχε κατήφεια, αφού όπως τονίστηκε ακόμα και το στοιχεία πως θα πρέπει να προσέχουν ολόκληρα τα βράδια ώστε να μην σβήσει η φωτιά τους, τους δημιούργησε αρνητικά συναισθήματα, εκτός από αυτά που έφερε γενικότερα η ήττα.

Το πρώτο συμβούλιο αποχώρησης και η αναχώρηση

Με τους Διάσημους να έχουν χάσει τις δύο ασυλίες, το πρώτο συμβούλιο για αποχώρηση από το νησί είχε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, σύμφωνα με το κοινό, η πιο δημοφιλής παίκτρια από τους «Διάσημους» αυτή την εβδομάδα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξη, ενώ στη συνέχεια υπέδειξε ως υποψήφιά για αποχώρηση από την ομάδα της την Αγγελική.

Ο λιγότερο δημοφιλής από την ομάδα των Διασήμων σύμφωνα με την ψηφοφορία των τηλεθεατών ήταν ο Μιχάλης Αρναούτης, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το νησί. Ο Μιχάλης, φάνηκε πως δέχθηκε ψύχραιμα το αποτέλεσμα.

Όπως δήλωσε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος «έχω μάθει και να κερδίζω και να χάνω, οπότε ήρθε η ώρα, αυτή τη στιγμή να χάσω, οπότε ήρθε η ώρα και να φύγω».

loading...
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια